Vértigo…

Que el mundo pare! Que corto se me hace el viaje…

Continuació…

Ahir varem anar al Decathlon a comprar uns patins per la Cris i xafardejant vaig arribar a la zona Trocathlon (pots posar les teves coses de segona mà a vendre) i allà a la prestatgeria veig uns patins. M’acosto… son uns patins desmuntables! Miro el preu dels patins del costat: 80€, més cars que els meus!!! No m’atreveixo a mirar el preu dels desmuntables… son uns Rosignol, seran cars segur… i estan nous… Finalment agafo el pati, li dono la volta, busco l’etiqueta i miro el preu. Trenta euros, pa la saca!

Mireu quins patins més xulos que tinc ^_^

I no només son xulos, son desmuntables!!!

Practicaré una mica més amb els negres i després els vendre al Ebay encara amb garantia del fabricant. Algú vol uns patins?

Tornant de comprar els patins varem parar al SuperU a comprar els anhelar  “Chocapic”. Al principi no els trobava, però finalment allà estaven!

Un paquet “super-económico” de 600gr.! I dic: Pa la saca!

I mentre els estava agafant… no sabeu pas que venia de regal?

Unes ulleres de 3D!!!

Ahir va ser un d’aquells dies en els que hauries de comprar loteria. Volia uns patins desmuntables i ara els tinc x 30€, volia Chocapic i en tinc 600gr. a bon preu, volia unes ulleres 3D i venien de regal amb els cereals!!!

Diuen que el pensament és creador… em començo a fer por!

Tant llegir “Conversaciones con Dios”, “The secret”, veure “What the Bleep Do We Know i “REDES no pot ser bò! O si? Un dia parlarem seriosament d’aquest tema i anomenaré l’entrada:

Vivim al costat del riu (Desenllaç)

Mentrestant aniré fent les maletes que marxem un parell de dies a esquiar a prop de Grenoble a “Les Sept Laux i començaré a reflexionar sobre un parell de temes sobre el que em ve de gust parlar-vos.

L’estat de Guinea Equatorial i la càrrega dels Mossos d’Esquadra contra estudiants que és manifestaven. 

Continuará…

No Comments :(