Vértigo…

Que el mundo pare! Que corto se me hace el viaje…

Siete horas, siete horas…
siete horas, corriendo por la ciudad
siete horas, mis piernas no dan a más
siete horas, empiezo a estar del revés

Banda sonora: Siete horas – Bebe

Avui he pillat el gos, i m’he passat set hores patejant per Barcelona.
Anava a fer “recados” i és increïble la de coses que passen a Barcelona en 7 hores!
És una ciutat que es mou a totes hores i deu ser bonica, perquè venen a gravar-hi moltes coses.
Quan baixava per Jardinets estaven gravant alguna cosa, hi havia càmeres i noies en biquini (i tampoc fa tanta calor!).
Després de dinar estava fent un tallat en una terrasseta a Consell de cent amb Passeig de Gràcia i de cop surt del bar el Follonero (del Programa de la Sexta “Salvados”) i resulta que estaven allí gravant.

Hi havien ell, el Yoyas i el que se suposa que és el porter de l’empresa de davant dels estudis (si, m’agrada salvados…) que entraven a la botiga Antonio Miro (que fa pinta de ser cara) i suposo que a dintre gravarien alguna cosa més.


Quan ja tronava cap a casa a Rambla de Catalunya a l’alçada de Diagonal tornaven a gravar a noies en biquini, i aquest cop m’he quedat una estona més. Home, amb el fred que feia i aquelles noies amb biquini, com a mínim una mica de calor humà!

Ha estat curiós veure la gravació d’un anunci. Hi havia una pissarra amb els dibuixos de les seqüències (storyboard) i tot en general m’ha semblat interessant. Es tracta d’un anunci del Pan Bimbo Silueta, on passa alguna cosa que no he pogut esbrinar ben bé que era i de cop les noies que van pel carrer es queden sense roba. Ja veurem que tal, però pinta bé ^_^

El cert es que avui m’he sentit un friki més de Barcelona, amb la càmera fent fotos a un famós o gravant amb el mòbil el rodatge d’un anunci… Jo que se, la culpa és del gos, que tenia ganes de sortir…

No Comments :(